ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μεγάλη γιορτή στα Λευκά Όρη το  τριήμερο 12,13 και 14 Μαρτίου 2010, όπου θα γίνει η 4η Πανελλήνια Συνάντηση φίλων του ορειβατικού σκι και της χιονοδρομίας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας – Αναρρίχησης και με τη συμμετοχή τριών Γάλλων παγκό-σμιας εμβέλειας αθλητών του ορειβατικού σκι. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή οι  καλύτεροι  Έλληνες σκιέρ από τη βόρεια Ελλάδα.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πλούσια κρητική φιλοξενία στον Ομαλό, διαβίωση  και διανυκτερεύσεις στα καταφύγια Καλλέργη, Σβουριχτής και Ταύρης, διάσχιση  των συμμετεχόντων από τον Ομαλό μέχρι τ’ Ασκύφου με ορειβατικά σκι. Μαζί  με τους Γάλλους θα ταξιδέψει και οπερατέρ για λογαριασμό μεγάλου περιοδικού για να καταγράψει όλη την εκδήλωση και την προσπάθεια των αθλητών στα νοτιότερα  βου-νά της Ευρώπης.
Το ορειβατικό σκι κερδίζει συνεχώς καινούργιους φίλους, όσοι το επιχειρούν  βαδί-ζουν στο ξεχιόνιστο τοπίο με τα σκι στη πλάτη και όπου υπάρχει αρκετό χιόνι τα χρησιμοποιούν. Αυτό σε μια διαδρομή μπορεί να γίνει πολλές φορές (λίγο πεζοπο-ρία-λίγο χιονοδρομία).
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων θα καλύψει τα εισιτήρια των ξένων επισκε-πτών, το ξενοδοχείο Porto Venetsiano θα τους φιλοξενήσει και η εταιρία Γιαννενάκης θα συμβάλει με τον τρόπο της στην διοργάνωση αυτή.
Την όλη προσπάθεια θα συνδράμουν δεκάδες εθελοντές μέλη του Συλλόγου, που θα  μείνουν σε αντίσκηνα κατά μήκος της διαδρομής, Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού που θα μείνουν προληπτικά στα καταφύγια, ειδικοί στη χάραξη τέτοιων διαδρομών  που θα τοποθετήσουν δυο μέρες πριν την εκδήλωση 2.500 καλάμια μπαμπού με ση-μαιάκια στο χιονισμένο, αλλά και στο χωρίς χιόνι πεδίο. Ακόμα υπεύθυνοι στα  καταφύγια, οδηγοί των τζιπ, αλλά και αγροτικών Ι.Χ. θα μεταφέρουν υλικά ή εξοπλι-σμό όπου χρειαστεί.
Από τον Σύλλογο.

Γενικότερες Πληροφορίες Για Την Συνάντηση Αυτή.

Δήλωση Συμμετοχής
Εγγραφο προς Σωματεία
Πρόγραμμα Συνάντησης
Χρήσιμες Πληροφορίες

ΜΑΤΑΙΩΣΗ_4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΚΙ
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΣΑΣ.

Πηγή : Η ομάδα του Freeride.gr

Αφήστε μια απάντηση