Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας
& Πολιτική Απορρήτου

Γενικά

Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το Δικτυακό Τόπο, αν δεν αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους.

H παρούσα ιστοσελίδα περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα freeride.gr της εταιρείας με την επωνυμία «ΘΑΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ » και το διακριτικό τίτλο «freeride.gr» ΑΦΜ 050739889, ΔΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ , εφεξής αναφερόμενη, για λόγους συντομίας, ως «freeride.gr», που εδρεύει στο 8ο χλμ Τρίπολης-Σπάρτης, Τρίπολη Αρκαδίας, ΤΚ:22012, Τηλ:2710.556275  κιν:6974361168 για την κατά το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, με δυνατότητα ενημέρωσης για τα προσφερόμενα προϊόντα, καθώς και πραγματοποίησης αγορών, κατόπιν εξ’ αποστάσεως διαδικτυακής παραγγελίας, υπό την επιφύλαξη επάρκειας των αποθεμάτων.

 Πνευματική Ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του freeride.gr , με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Oλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου που περιέχει ανήκουν στο freeride.gr ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Προσωπικά Δεδομένα – Ασφάλεια Συναλλαγών

Το freeride.gr εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος.
Με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδας μας αποδέχεστε να λαμβάνετε ενημερωτικά emails από τη παρούσα ιστοσελίδα καθώς και τους συνεργαζόμενους δικτυακούς τόπους της εταιρείας εκτός και μας ενημερώσετε για το αντίθετο οπότε και τα στοιχεία σας διαγράφονται από τη λίστα ενημερώσεων μας.
Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μή αληθή, παράνομα ή καθ οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.

Όροι και προϋποθέσεις Πωλήσεων

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να αποφύγει τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και κάθε συναλλαγή με αυτό. Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

Παραγγελία προϊόντων και προστασία καταναλωτή

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως, ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα. Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop υφίσταται εφόσον πληρούνται οι διατάξεις περί δικαιοπρακτικής ικανότητας του Ελληνικού Δικαίου, σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα. Έτσι, σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων, ενώ το freeride.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τα υπεύθυνα κατά Νόμον πρόσωπα το τίμημα τυχόν παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

Παραγγελίες / Συμβόλαιο

Ο πελάτης/χρήστης δεν είναι απαραίτητο να είναι εγγεγραμμένο μέλος στην ιστοσελίδα του freeride.gr, έτσι ώστε να μπορεί να καταχωρίσει τα απαιτούμενα στοιχεία για την εξακρίβωση της ταυτότητάς του κατά την παραγγελία του.[ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας]. Οι παραγγελίες δίνονται διαδικτυακώς εγγράφως δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον ιστότοπο freeride.gr και είναι δεσμευτικές μόνον εφόσον έγιναν δεκτές από το freeride.gr με σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας που θα λάβετε με την Επιβεβαίωση Καταχώρησης, η οποία καταγράφεται στα συστήματα της freeride.gr, εμφανίζεται στην οθόνη του χρήστη και αποστέλλεται με e-mail, σε συνέχεια υποβολής της παραγγελίας. Στις αναγραφόμενες τιμές λιανικής των διάφορων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστοτόπου συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α. Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων ή μέχρι παύσης της χρονικής ισχύος τους.

Επιβεβαίωση παραγγελίας

Πριν ολοκληρώσετε την καταχώρηση της παραγγελίας σας, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε αναγράψει σωστά όλα τα απαιτούμενα στοιχεία. Από τη στιγμή που καταχωρήσετε την παραγγελία, θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης, όπου θα αναφέρονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία της παραγγελία σας. Παρακαλούμε σημειώστε τον αριθμό παραγγελίας σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας. Έχετε την υποχρέωση να ελέγξετε την ορθότητα των στοιχείων της Επιβεβαίωσης Καταχώρησης και να ενημερώσετε γραπτώς την freeride.gr (το αργότερο εντός 2 ωρών από τη λήψη της ως άνω ηλεκτρονικής ειδοποίησης Επιβεβαίωσης Καταχώρησης) για οποιοδήποτε σφάλμα, άλλως τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης εφαρμόζονται ως έχουν στη Σύμβαση.

Αλλαγή παραγγελίας

Δεν μπορούμε να τροποποιήσουμε παραγγελίες που έχουν ήδη καταχωρηθεί στο σύστημα το freeride.gr . Μπορείτε να ακυρώσετε και να δημιουργήσετε μια νέα παραγγελία χωρίς επιπλέον χρέωση εντός τεσσάρων  (4) ωρών από την καταχώρηση της παραγγελίας. Στην περίπτωση που ένα ή περισσότερα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα, μπορείτε να ζητήσετε μερική αποστολή. Η παραπάνω αλλαγή μπορεί να γίνει μόνο εντός του ιστοτόπου μας.

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας καλώντας μας στο 6974361168 & 2710.556275 ή μέσω e-mail στο sales@freeride.gr. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε. Αν ο πελάτης ακυρώσει την παραγγελία όταν τα προϊόντα βρίσκονται στον μεταφορέα, είναι υποχρεωμένος να πληρώσει τα έξοδα αποστολής (αποστολή προς τον πελάτη και επιστροφή στην εταιρία).

Υπαναχώρηση, ακύρωση παραγγελίας και επιστροφές προϊόντων.

Eχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, για τους νόμιμους λόγους : το προϊόν δεν αρέσει, δεν είναι το σωστό μέγεθος, δεν είναι το αναμενόμενο χρώμα, κλπ…. εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεσθε με τα έξοδα μεταφοράς, επιστροφής και συσκευασίας των προϊόντων (10ΕΥΡΩ).
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε.
Το προϊόν δεν πρέπει να φορεθεί σε εξωτερικό χώρο.
Το προϊόν πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση.
Το προϊόν που επιστρέφεται πρέπει να ανταποκρίνεται στο προϊόν που παραδόθηκε.
Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στο κουτί τους χωρίς αυτό να έχει υποστεί φθορές (το κουτί δεν θα πρέπει να έχει κολληθεί), το πακέτο στο οποίο θα τοποθετηθεί το προϊόν θα πρέπει να είναι σωστά κλεισμένο, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του, μαζί με τα νόμιμα παραστατικά όπως : Δελτίο αποστολής ή Τιμολόγιο πώλησης ή Απόδειξη λιανικής πώλησης.
Οι άδειες συσκευασίες είναι αιτία για άρνηση κάθε αλλαγής ή επιστροφής.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
Στις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων, ακύρωσης παραγγελιών ή από μέρους σας άρνησης παραλαβής του προιόντος από την ταχυμεταφορική εταιρία, υποχρεούστε, για φορολογικούς λόγους, να μας γνωστοποιήσετε μέσω υπεύθυνης δήλωσης του ν. 1599/1986 τους λόγους επιστροφής, ακύρωσης ή άρνησής σας .
Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων λόγω μη διαθεσιμότητας του προιόντος αυτή μπορεί να γίνει μέσα σε 10 εργάσιμες μέρες.

Παράδοση / Έξοδα αποστολής / Κυριότητα / Κίνδυνος

Παραγγελίες για την Ελλάδα

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας και ειδικότερα στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στη Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Η χρέωση για κάθε παραγγελία είναι 10€. Σε όλες τις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 1 με 4 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον τόπο προορισμού. Το freeride.gr θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός των ανωτέρω εργασίμων ημερών.

Δικαιώματα Καταναλωτή

Υπαναχώρηση / Επιστροφές Προϊόντων / Εγγύηση

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων σας,  λόγο λανθασμένης επιλογής μεγέθους, γίνεται μερική επιστροφή χρημάτων, αφερώντας από το συνολικό ποσό (10ΕΥΡΩ) δηλ. τα έξοδα επιστροφής,  (σε τραπεζικό λογαριασμό), η αντικατάσταση με άλλο προϊόν ίσης αξίας, εάν δεν έχει εξαντληθεί. Τα έξοδα επιστροφής (10ΕΥΡΩ) του δέματος βαρύνουν τον πελάτη, καθώς και τα έξοδα αποστολής (10ΕΥΡΩ) του νέου προιόνος, επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι την εταιρεία. Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον πληρούνται σωρευτικά οι παρακάτω προϋποθέσεις: -Επικοινωνήσατε την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη με τα κεντρικά γραφεία της freeride.gr, αναφέροντας ημερομηνία/αριθμό παραστατικού αγοράς, καθώς και την αιτιολογία της επιστροφής. – Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους. – Το προϊόν συνοδεύεται από φωτοτυπία της απόδειξης λιανικής ή δελτίο αποστολής, αν αφορά τιμολόγιο. – Το προϊόν συνοδεύεται από σημείωμά σας με το λόγο της επιστροφής, καθώς και την περιγραφή τυχόν άλλων χαρακτηριστικών του προϊόντος ίσης αξίας με το οποίο επιθυμείτε να αντικατασταθεί αυτό (π.χ. άλλο χρώμα, κλπ). Έχετε, επίσης, τη δυνατότητα να μας ζητήσετε την πίστωση του ποσού της αξίας του προϊόντος που επιστρέφετε, προκειμένου να το χρησιμοποιήσετε μελλοντικά και το αργότερο εντός εξαμήνου από την ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού επιστροφής. – Έχετε λάβει από την freeride.gr έγγραφη έγκριση επιστροφής στο e-mail σας. Eφόσον πληρούνται οι ως άνω προϋποθέσεις, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: ΘΑΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, 8ο χλμ Τρίπολης-Σπάρτης, Τρίπολη Αρκαδίας, 22012, Τηλ.: 2710.556275. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ). Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα, πρέπει να επικοινωνήσετε με τα γραφεία μας αμέσως μετά την παράδοση, την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη, είτε στο τηλέφωνο 2710.556275 ή στο e-mail sales@freeride.gr Όλα τα δέματα που αποστέλλονται από την freeride.gr ελέγχονται προτού αποσταλούν και σφραγίζονται αναλόγως. Σε περίπτωση, παρ΄ όλ΄ αυτά, που διαπιστώσετε κάποιο σφάλμα, εκφράστε τις επιφυλάξεις σας εγγράφως σε e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφία του προϊόντος στην κατάσταση που το παραλάβατε, και επικοινωνήστε άμεσα με τα κεντρικά γραφεία εντός 24 ωρών από την ώρα της παράδοσης. Αν διαπιστώσετε πρόβλημα σχετικά με το περιεχόμενο της παραγγελίας ή διαπιστώθηκε κάποια δυσλειτουργία στο εμπόρευμα, τα έξοδα επιστροφής τα αναλαμβάνει η εταιρία, εάν το εμπόρευμα επιστρέφεται εντός 5 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Αν κάποιο προϊόν έχει κατασκευαστικό ελάττωμα το επιστρέφετε με έξοδα της freeride.gr. Το ελαττωματικό προϊόν επισκευάζεται αναλόγως ή αντικαθίσταται και σας επιστρέφετε και πάλι με έξοδα της freeride.gr. Σε περίπτωση μη αντικατάστασης παίρνετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης αξίας. Για να δεχτούμε μια επιστροφή για επισκευή/αντικατάσταση πρέπει η φθορά να μην προέρχεται από κακή χρήση του προϊόντος. Αν διαπιστωθεί ότι η φθορά οφείλεται σε κακή χρήση από τον πελάτη, το προϊόν τού επιστρέφεται στην ίδια κατάσταση που το παραλάβαμε, τα δε έξοδα αποστολής στην περίπτωση αυτή επιβαρύνουν τον πελάτη.

Τρόποι πληρωμής

Τα Προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ.) είναι αυτά που αναγράφονται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης της παραγγελίας σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

  • Με αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στο χώρο που επιλέξατε.
  • Με πιστωτική κάρτα American Express, Visa, MasteCard, Maestro, Diners, MasterPass που έχει εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα, στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Alpha Bank. Για αγορές άνω των 200 ευρώ υπάρχει η δυνατότητα επιλογής, 3-6 δόσεις.
  • Μέσω Paypal.
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

H freeride.gr έχει επιλέξει τους καλύτερους συνεργάτες για να σας εγγυηθεί την ασφάλεια των πληρωμών σας με κρυπτογραφημένη και ασφαλή σύνδεση. Οι πληρωμές γίνονται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος (SSL 128 bit encryption) της Τράπεζας Alpha Bank. Όλες οι τραπεζικές πληροφορίες είναι εμπιστευτικές.

Τρόπος παράδοσης

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρίας courier στη διεύθυνση που δηλώσατε. Την ημέρα που η freeride.gr  πραγματοποιήσει την αποστολή θα λάβετε ένα ενημερωτικό e-mail με τον αριθμό της αποστολής. Σε περίπτωση που απουσιάζετε όταν περάσει η courier, θα σας αφήσει ειδοποιητήριο που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή. Οι ελληνικές αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Παρασκευή (μετά τις 12:30μ.μ), Σάββατο & Κυριακή τυγχάνουν επεξεργασίας την ακόλουθη εργάσιμη ημέρα. Η παράδοση (εφόσον όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι ετοιμοπαράδοτα) γίνεται εντός 1 έως 2 ημερών για τις πρωτεύουσες των νομών και τις μεγάλες πόλεις. Σε ότι αφορά δυσπρόσιτες / απομακρυσμένες περιοχές και νησιά η παράδοση γίνεται εντός 1 έως 3 ημερών. Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί, αφορούν εργάσιμες ημέρες (εξαιρούνται τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες) και μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες και τη διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων. Η freeride.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράτασης του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Το freeride.grδημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό εσείς, ο πελάτης μας, να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα freeride.gr, τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά δεδομένα που εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας στην παρούσα ιστοσελίδα και βρίσκονται σε πλήρη σύμπνοια με τις προβλέψεις της ισχύουσας Νομοθεσίας, μεταξύ των οποίων και οι Νόμοι 2472/1997 περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και 3471/2006 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, όπως ισχύουν σήμερα. Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από το freeride.gr προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει το freeride.gr μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την εταιρεία. Το freeride.gr δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται με το freeride.gr τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του, πλην των αναγκαίων στοιχείων που δίνονται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς στην αρμόδια Τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας), τα οποία διαγράφονται από τη βάση μας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας, με τον τρόπο αυτό, ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ηλεκτρονικής ασφάλειας. Εάν μας δοθεί ψευδή ηλεκτρονική διεύθυνση ή προσπαθήσετε να πάρετε τη θέση κάποιου άλλου όταν στέλνετε πληροφορίες on-line, όλες οι πληροφορίες – καθώς επίσης και το IP address – θα αποτελούν μέρος οποιασδήποτε έρευνας. Οι άνθρωποι της freeride.gr μπορεί να χρειαστεί να επεξεργαστούν το ηλεκτρονικό σας μήνυμα σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα.

Συγκέντρωση πληροφοριών

Το freeride.gr σχεδίασε την ιστοσελίδα του έτσι ώστε οι χρήστες του να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους, εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας να μας παράσχουν τα προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόν(τα), να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας και/ή να στείλουν e-mail στο sales@freeride.gr Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα, αποδέχεσθε ανεπιφυλάκτως και συναινείτε στην παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς και στους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που ανακοινώνονται μέσω αυτής.

Χρήση των Πληροφοριών

Το freeride.gr συλλέγει τρεις τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες: (1) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης, (2) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του από το freeride.gr, (3) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει για ενεργοποιήσεις ενημερώσεων. Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας, ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας και τα στοιχεία πιστωτικής κάρτας, αν επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική. Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως στοιχεία αποστολής – παράδοσης μιας παραγγελίας, στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που έχετε ζητήσει. Το freeride.gr κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με (i) την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας, (ii) για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, (iii) για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από την freeride.gr (iv) ειδικές προσφορές freeride.gr . Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από την freeride.gr στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση freeride.gr

Πρόσβαση στις Πληροφορίες

Κάθε διεκπεραίωση παραγγελίας απαιτεί την συλλογή προσωπικών στοιχείων. Οποιοδήποτε δικαιολογητικό και έγγραφο πιστοποιεί και δηλώνει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο και ελέγχεται μόνο από το αρμόδιο υπεύθυνο τμήμα του freeride.gr. Η εκ μέρους σας ως άνω παροχή των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά, να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους του freeride.gr για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Το freeride.gr απαιτεί από τους υπαλλήλους του και τους συντηρητές της ιστοσελίδας του να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία άλλη περίπτωση το freeride.gr δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό είναι υποχρεωτικό κατά τις προβλέψεις του Νόμου. Ειδικότερα, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, επιτρέπεται ή επιβάλλεται η συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεχθεί on-line, χωρίς τη δική σας συγκατάθεση.

Cookies

Το freeride.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης, αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το freeride.gr να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών, ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας, ενώ σε κάθε έξοδό σας από το site διαγράφονται αυτόματα. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απολύτως αναγκαία, προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα https://www.freeride.gr

Διόρθωση, Τροποποίηση ή Διαγραφή Πληροφοριών

To freeride.gr επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν καταχωρήσει στο freeride.gr. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, το freeride.gr θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για την προστασία και ασφάλεια του χρήστη, το freeride.gr θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση ή να αλλάξετε τα προσωπικά σας δεδομένα, εισέλθετε στο προσωπικό σας λογαριασμό στην ιστοσελίδα. Για να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα επικοινωνήστε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@freeride.gr. Αν θέλετε να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να θέσετε οποιοδήποτε σχετικό ερώτημα, επικοινωνήστε με το freeride.gr μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@freeride.gr Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι κάνουμε ότι είναι δυνατό, προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία τους κωδικού πρόσβασής σας στην ιστοσελίδα μας εξαρτάται και από εσάς.

Τροποποίηση/κατάργηση των παρόντων όρων και περιεχομένου ιστοσελίδας

Το freeride.gr διατηρεί το δικαίωμα να επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα της, και τα σχετικά με αυτήν προϊόντα και υπηρεσίες, να ανανεώνει και τροποποιεί κατά την κρίση της την παρούσα πολιτική, καθώς και τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, από και με σχετική τροποποίηση του παρόντος. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας, καθώς και της ισχύουσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη ατομική προειδοποίηση προς τους χρήστες. To freeride.gr , στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στον ιστότοπο https://www.freeride.gr και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος. Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για την δική σας προστασία, σας παρακαλούμε, εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε με τα κεντρικά γραφεία στo τηλέφωνα 2110129190 ή με αποστολή e-mail στο freeride.gr

Αναιτιολόγητη υπαναχώρηση:

Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αν αιτιολογημένα από τη συναφθείσα σύμβαση πώλησης εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Σε περίπτωση παραγγελίας από τον Πελάτη πολλών αγαθών με μία παραγγελία, τα οποία του έχουν παραδοθεί χωριστά, η προθεσμία των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών ξεκινάει από την ημέρα παράδοσης του τελευταίου αγαθού στον Πελάτη. Σε περίπτωση σύμβασης υπηρεσιών, προβλέπεται δικαίωμα υπαναχώρησης εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης. Για να τηρήσει την προθεσμία υπαναχώρησης ,ο Πελάτης αρκεί να αποστείλει με ταχυδρομείο (ΘΑΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, 8ο χλμ Τρίπολης-Σπάρτης, Τρίπολη Αρκαδίας, 22012),  ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας, εντός της ανωτέρω προθεσμίας των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, σαφή δήλωση υπαναχώρησης προς την Εταιρεία, με την οποία θα μας ενημερώνει για την απόφασή του να επιστρέψει το προϊόν. Προς το σκοπό αυτό, ο Πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει το υπόδειγμα Δήλωσης Υπαναχώρησης  που διατίθεται μέσω του Διαδικτυακού μας Τόπου ή να κάνει οποιαδήποτε άλλη γραπτή σαφή δήλωση που να παρουσιάζει την απόφασή του να υπαναχωρήσει. Στην περίπτωση αυτή, θα αποσταλεί στον Πελάτη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωση παραλαβής από την Εταιρεία μας της Δήλωσης Υπαναχώρησης. Ο Πελάτης υποχρεούται να επιστρέψει το προϊόν το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ανακοίνωσε την απόφασή του περί υπαναχώρησης. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη(κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων θα βαρύνει τον Πελάτη. Εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία η Εταιρεία θα ενημερωθεί για την απόφαση του πελάτη να υπαναχωρήσει, η Εταιρεία θα επιστρέψει κάθε πληρωμή που κατέβαλε ο Πελάτης, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων τυχόν συμπληρωματικών εξόδων που θα οφείλονται σε επιλογή του Πελάτη να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης άλλος από τον τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που η Εταιρεία προσφέρει).Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί με τα ίδια μέσα πληρωμής που ο Πελάτης χρησιμοποίησε για την αρχική συναλλαγή, εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά μεταξύ της Εταιρείας και του Πελάτη. Σε κάθε περίπτωση, δεν χρεώνονται στον Πελάτη δαπάνες προκύπτουσες από την επιστροφή των χρημάτων. Η Εταιρεία, όμως, δικαιούται να παρακρατήσει την επιστροφή του τιμήματος, μέχρι να λάβει πίσω τα προϊόντα ή  μέχρι ο Πελάτης να παράσχει αποδείξεις ότι επέστρεψε τα προϊόντα, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο. Ο Πελάτης φέρει την ευθύνη για οποιαδήποτε μείωση της αξίας των αγαθών προκύψει από χειρισμό που δεν ήταν απαραίτητος για να προσδιοριστεί η φύση, τα χαρακτηριστικά και η λειτουργία των αγαθών. ΝΟΜΟΣ 2251/1994 (ΦΕΚ 191 Α΄/ 16 Νοεμβρίου 1994) Προστασία των καταναλωτών, όπως ισχύει μετά τις τροποποιήσεις √ του Ν. 2496/1997 (ΦΕΚ 87 Α΄/16-5-1997), √ του Ν. 2741/1999 (ΦΕΚ 199 Α’/28-9-1999), √ της Κοινής Υπουργικής Απόφασης αριθ. Ζ1 – 496/7-12-2000 (ΦΕΚ 1545 Β΄/ 18- 12-2000), √ του Ν. 3043/2002 (ΦΕΚ 192 Α΄/21-8-2002), √ της Κοινής Υπουργικής Απόφασης αριθ. Ζ1 – 659/14-10-2002 (ΦΕΚ 1373 Β΄/ 25- 10-2002), √ του Π.Δ. 301/2002 (ΦΕΚ 267 Α’/4-11-2002) και √ της Κοινής Υπουργικής Απόφασης αριθ. Ζ1 – 629/10-05-2005 (ΦΕΚ 720 Β΄/ 30- 05-2005) √ του νόμου 3587/2007 (ΦΕΚ 152 Α’/10-7-2007) και έχει κωδικοποιηθεί με πρωτοβουλία και ευθύνη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή.

Εφαρμοστέο δίκαιο και δικαιοδοσία

Οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας, όπως αυτοί ισχύουν τροποποιούμενοι από το freeride.gr διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει στα πλαίσια χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας υπάγεται αποκλειστικώς στη δικαιοδοσία των ελληνικών δικαστηρίων και ειδικότερα στην αρμοδιότητα των δικαστηρίων της Αθήνας, με εφαρμοστέο δίκαιο το ελληνικό.

Κλείσιμο
×

Καλάθι