Έναρξη Εθνικού πρωταθλήματος

Ο καιρός το επέτρεψε και διοργανωτές και αθλητές απόλαυσαν δυο εξαιρετικούς αγώνες στο Πήλιο. Οι προβλέψεις ευοδώθηκαν και η ηλιοφάνεια βοήθησε στην άρτια διεξαγωγή δύο γιγαντιαίων σλάλομ για παίδες και κορασίδες (Π2-Κ2).

Αρκετοί τουρίστες παρακολούθησαν τους ταλαντούχους σκιέρ στα πρώτα τους αγωνιστικά βήματα, ενώ το ρόλο του «ανοιχτηριού» έπαιξε συμβολικά στην πίστα ο αθλητής της εθνικής ομάδας, Αλέξανδρος Τσακνάκης.

Τη νίκη και στους δύο αγώνες των παίδων, πήρε ο 15χρονος σκιέρ από τη Λάρισα Κώστας Καραπιπέρης. Δεύτερος και στις δύο διαδρομές τερμάτισε ο επίσης Λαρισαίος, Πρόδρομος Γαλανόπουλος, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Ηλίας Μπακλαγής από την Αράχωβα.

Στην κατηγορία των κορασίδων η 15χρονη Φιλίτσα Κατσάνη από τη Λάρισα επικράτησε και στους δύο αγώνες. Στον πρώτο, πίσω της τερμάτισε η Αρετή Μαραγκού από την Τρίπολη, ενώ τρίτη ήταν η Ελένη Καραπιπέρη από τη Λάρισα. Στο δεύτερο αγώνα το μόνο που άλλαξε σε ό,τι αφορά τις θέσεις του βάθρου ήταν η δεύτερη θέση, με την Ακυλίνα Σκούρα από την Πάτρα να την κατακτά.

Πηγή Ε.Ο.Χ

Αφήστε μια απάντηση