ISPO 08

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει .Σε δυο εβδομάδες η έκθεση Ιspo για τον χειμώνα 08,το μεγαλύτερο διεθνές εμπορικό show για είδη sport,θα ανοίξει τις πόρτες του στη νέα έκθεση του Μονάχου. Εκτός από τα καινοτόμα νέα προϊόντα, τις ενημερωτικές διασκέψεις και τα σεμινάρια, καθώς επίσης και τις συνομιλίες κορυφής, μπορείτε να αναμείνετε μια πολύπλευρη επιλογή των μέγιστων αθλητικών παρουσιάσεων και γεγονότων.

Αυτή η έκδοση του ispo_newsletter θα παράσχει σε σας τα κυριότερα σημεία από το πρόγραμμα των συμβαλλόμενων μερών της Ιspo για τον χειμώνα 08.
Ανακαλύψτε ποια γεγονότα δεν πρέπει σίγουρα να χάσετε.

Περιμένετε να δείτε το νέο πρόσωπο των εξωτερικών εκδηλώσεων της Ιspo.Παρόλο τα ανανεωτικά μέτρα, η έκθεση θα συνεχίσει μερικές δοκιμασμένες παραδόσεις. Την Κυριακή,27 Ιανουαρίου, η θρυλική συνάντηση με χορηγό την Polartec,θα επαναληφθεί στην Ανατολική Είσοδο στις 6μμ.

Ακολουθώντας τη μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς, η πιο ενδιαφέρουσα εκδήλωση με rails θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου. Η νέα γενιά των καλύτερων riders από δέκα χώρες, θα διαγωνιστούν για ένα έπαθλο 10.000 Εuro στο rail των έντεκα μέτρων.

Η επίδειξη μόδας καθημερινά πραγματοποιείται, περιλαμβάνοντας τις τελευταίες τάσεις του sportstyle και streetwear.

Έτσι λοιπόν και οι συνεργάτες του Freeride.gr βρέθηκαν  στην έκθεση και ενημερώθηκαν για τα προϊόντα μερικών εταιρειών, όπως:SALOMON,K2,ATOMIC, DYNASTAR,BLACK CROWS.
Εστιάζοντας  λοιπόν το ενδιαφέρον σε fat skis και στα side cut της κάθε εταιρείας καθώς και σε νέες τεχνικές στα core (πυρήνες) και στα καινούργια γραφικά, ξεχωριστή ήταν η παρουσίαση της Salomon σε όλο το πακέτο του freeridefreestyle εξοπλισμού συμπεριλαμβανομένων και των ρούχων. Ξεχωρίσαμε λοιπόν συγκεκριμένα προϊόντα, όπως κράνη (foil),μπότες  (foil,spk freestyle) και πέδιλα (gun,foil,dumont,spk,thruster,flyer).Επίσης εντυπωσιακή ήταν  η καινούργια σειρά Crossmax με κορυφαίο μοντέλο το W12.

Αλλά και το περίπτερο της Atomic συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των newschoolers σε freestyle εξοπλισμό.
Τεράστιο σε ποικιλία fat και mid fat skis ήταν και το περίπτερο της Dynastar με εκκεντρικά prints στα bases.
Η επόμενη εταιρεία που συναντήσαμε (Black Crows) είχε επιλέξει λιτές γραμμές για τα προϊόντα της, που δεν άφηναν  ωστόσο αδιάφορο τον rider.

Για άλλη μια χρονιά η Κ2 έγραψε ιστορία με ένα περίπτερο που θύμιζε περισσότερο αμερικάνικο συνεργείο γεμάτο αναβατόρια και μηχανές, ενώ οι dealers (x-ladies..) μοίραζαν μπύρες πίσω από τον πάγκο. Τα ski είχαν extreme έως απλησίαστο design,που απευθυνόταν ή σε πολύ μικρούς ή σε πολύ μεγάλους.

Τέλος πήγαμε και στο περίπτερο που τροφοδοτούσε με  προϊόντα κατασκευής Ski ,ακμές σε όλες τις διαστάσεις , κόλλες ,bases και πολλά άλλα προϊόντα που μπορεί να προμηθευτεί κάποιος για να φτιάσει ένα πέδιλο .
Να συμπληρώσουμε εδώ ότι στο εξωτερικό και πιο πολύ στην Ιαπωνία , η κατασκευή σκι από ιδιώτες είναι πλέον γεγονός , (βασικός ρόλος είναι ,πάντα να πιάνουν και τα χεριά σου )

Αυτή ήταν λοιπόν μια σύντομη περιγραφή με όσα ζήσαμε και είδαμε στο Μόναχο  στα πλαίσια της Ispo .

Ευχαριστούμε λοιπόν όλους τους συντελεστές του Freeride.gr για την προσπάθεια τους .

Αφήστε μια απάντηση