Γ.Κολώκας MAMMUT & Freeride.gr team

Η ομάδα του Freeride.gr σε συνεργασία με τους προμηθευτές της MAMMUT στην Ελλάδα σε μια κοινή προσπάθεια να βοηθήσουν νέα παιδιά με ζήλο για τα xtream αθλήματα όπως Climbing και boulder έχουν την τιμή να έχουν στο team τους ,τεχνική υποστήριξη,τον Γιάννη Κολώκα,ένα αξιόλογο,για όσους τον γνωρίζουν στο χώρο της αναρρίχισης,αθλητή της Εθνικής Ομάδας Αναρρίχησης.

Η πορεία του νέου αυτού ταλέντου άρχισε από την Τρίπολη,όπου και γεννήθηκε το 1983 .
Είναι αθλητής του Ε.Ο.Σ Τρίπολης και σπουδάζει Πολιτικός Μηχανικός στο Πολυτεχνείο Θράκης .
Η πρώτη του επαφή με την αναρρίχιση ήταν το Σεπτέμβριο του 2000,παρακολουθώντας τη σχολή αρχαρίων αναρρίχισης με εκπαιδευτή το Νίκο Χατζή,που διοργάνωσε ο Ε.Ο.Σ Τρίπολης.Η συστηματική του ενασχόληση με το άθλημα ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2002.
Από τότε έχει λάβει μέρος σε τρία Πανελλήνια Πρωταθλήματα δυσκολίας,σε τέσσερα Κύπελλα boulder,σε ένα Βαλκανικό κύπελο boulder,σε δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα και σε αρκετούς αγώνες open .
Είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Αναρρίχισης και έχει λάβει μέρος στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα στο Μοναχό και στο Penne της Ιταλίας αποκομίζοντας πολλές εμπειρίες. Στον Ελληνικό χώρο έχει αναδειχθεί Κυπελλούχος στο boulder το 2004 και το 2006,ενώ το 2005 κατέλαβε την δεύτερη θέση.
Στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα δυσκολίας η καλύτερη θέση που πήρε ήταν η πέμπτη. Στο Βαλκανικό κύπελλο boulder κατέλαβε τη δεύτερη θέση,ενώ έχει αναρριχιθεί και στα πιο γνωστά αναρριχιτικά πεδία της Ελλάδας.

Εμείς με τη σειρά μας του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην προσπάθεια του και πάντα νίκες!

Πηγή : Η ομάδα του Freeride.gr

Αφήστε μια απάντηση