ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ NEYMAR JR ΞΕΚΙΝΑ.

Ίσως η δική σου ομάδα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Βραζιλία. Πάρε μέρος τώρα!
Ο Neymar Jr, ο Βραζιλιάνος αστέρας της Barcelona και της Σελεσάο, δίνει την ευκαιρία σε χιλιάδες ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές ηλικίας 16-25 ετών, να βρεθούν στο προσκήνιο ενός μοναδικού τουρνουά knock-out, το «Neymar Jr’s Five» που θα διεξαχθεί σε 44 χώρες, μεταξύ άλλων και στην Ελλάδα! Οι εγγραφές για τις ομάδες ξεκίνησαν στο www.neymarjrsfive.com/gr!
«Είναι ένα διασκεδαστικό, γρήγορο παιχνίδι τεχνικής», λέει ο Neymar, ο οποίος μεγάλωσε παίζοντας 5×5 στην γειτονιά του. «Είναι το είδος του ποδοσφαίρου που πάντα μου άρεσε να παίζω και αυτή την φορά θα παίξουμε με μια πρωτότυπη διαφοροποίηση: οι ομάδες θα χάνουν ένα παίκτη κάθε φορά που θα δέχονται γκολ, μέχρι να βγουν όλοι οι παίκτες, διαφορετικά το παιχνίδι θα τελειώνει στο δεκάλεπτο. Αυτό θα το κάνει ακόμα πιο συναρπαστικό.»
RB_20161Στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν 13 προκριματικοί σε εννέα πόλεις*, με τις 20 πρώτες ομάδες που εγγράφονται online σε κάθε προκριματικό να εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους. Το τουρνουά θα κορυφωθεί με τις καλύτερες ομάδες από κάθε προκριματικό να τα δίνουν όλα στον τελικό της Αθήνας στις 11 Ιουνίου.
Η νικήτρια ομάδα θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον Παγκόσμιο Τελικό στις 9 Ιουλίου στο “Instituto Projeto Neymar Jr” που πρόσφατα ίδρυσε ο ποδοσφαιριστής στην Praia Grande, στη Βραζιλία, όπου μεγάλωσε και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Οι μεγάλοι νικητές του Παγκόσμιου Τελικού, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Neymar Jr παρακολουθώντας τον σε ένα αγώνα στο θρυλικό Camp Nou στη Βαρκελώνη της Ισπανίας την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Παρακολούθησε όλες τις σημαντικές φάσεις και την αγωνιστική δράση, από τον έναρξη του Neymar Jr’s Five μέχρι και το μεγάλο τελικό, στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του OTE TV!
*Βρες τον προκριματικό που θα συμμετέχεις:
RB_20162Αθήνα: 22, 23 & 24 Απριλίου
Βόλος: 6 Μαΐου
Πάτρα: 8 Μαΐου
Θεσσαλονίκη: 14 & 15 Μαΐου
Νάξος: 20 Μαΐου
Κως: 22 Μαΐου
Ρόδος: 28 & 29 Μαΐου
Χανιά: 4 Ιουνίου
Ηράκλειο: 5 Ιουνίου

Οι προκριματικοί Αγώνες στη Νάξο, Κω και Ρόδο τελούν υπό τη Συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Λίγα λόγια για το “Instituto Projeto Neymar Jr”:
Το Instituto Projeto Neymar Jr άνοιξε τις πόρτες του το 2014 στα πλαίσια του προγράμματος “FutbolNet” στην Βραζιλία σε συνεργασία με την ομάδα FC Barcelona. Στόχος του Ινστιτούτου είναι να προσφέρει εξωσχολικές εκπαιδευτικές και αθλητικές δραστηριότητες σε παιδιά και οικογένειες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, με σκοπό την προώθηση της κοινωνικής

Για εγγραφές, όλα τα updates και περισσότερες πληροφορίες:
www.neymarjrsfive.com
facebook.com/neymarjrsfive

Αφήστε μια απάντηση