1ος αγώνας 2ο LDL aka Holy Trail

IMG_06571ος αγώνας Μονοπάτι Αγίων Θεοδώρων aka Holy Trail Τρίπολη
Κυριακή 29 Μαΐου 2016
Το 2ο τοπικό πρωτάθλημα κατάβασης Αρκαδίας ξεκίνησε πολύ δυναμικά και φέτος, στο πανέμορφο αλλά πολύ τεχνικό μονοπάτι των Αγίων Θεοδώρων. Το μονοπάτι ήταν ξερό και αρκετά γλιστερό κάτι το οποίο δυσκόλεψε τους αναβάτες. Οι διοργανωτές είχαν κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία σε θέματα IMG_0660σήμανσης, καθαρισμού και όλων των υπόλοιπων ενεργειών που προβλέπονται για τέτοιου είδους αγώνες. Επίσης, μεγάλη προσοχή έδωσαν στα επικίνδυνα σημεία, στα οποία υπήρχαν μέλη του συλλόγου, εθελοντές της ΑΕΚ Τρίπολης και ο Ερυθρός Σταυρός.

Όλα πήγαν τέλεια, χωρίς κανένα σοβαρό τραυματισμό και ζημιές στα ποδήλατα. Οι συμμετέχοντες έμειναν ικανοποιημένοι και περιμένουν τον επόμενο αγώνα, στο μονοπάτι της Βυτίνας aka A4 Trail την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016. Η απονομή έγινε στον 1 - LDL2_Vathmologia_2016προαύλιο χώρο των Αγίων Θεοδώρων, που περίμεναν σουβλάκια, μπύρες και μια μεγάλη και πολύ καλή παρέα. Τρέχουμε για να νικήσουμε, αλλά πάνω απ’ όλα το κάνουμε,για να περνάμε καλά!

Ευχαριστούμε όλους όσους έβαλαν τα δυνατά τους για να γίνει αυτός ο αγώνας, όλους τους συμμετέχοντες εντός και εκτός Αρκαδίας , τους εθελοντές που μας στήριξαν πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα και τέλος, ευχαριστούμε τον Ερυθρό Σταυρό για την πολύτιμη παρουσία του.

∆ιοργάνωση
ΑΕΚ Τρίπολης
1 - LDL2_Xronoi_2016Arcadia MTB Club

Αφήστε μια απάντηση