1ο Τοπικό Πρωτάθλημα Κατάβασης MTB Αρκαδίας 2015

holiTrail1Μονοπάτι Αγίων Θεοδώρων aka Holy Trail

Ο 2ος αγώνας, του 1ου Τοπικού Πρωταθλήματος Κατάβασης MTB Αρκαδίας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, την Κυριακή 28 Ιουνίου στο μονοπάτι των Αγίων Θεοδώρων.
Παρά τη δυνατή βροχή του Σαββάτου, το μονοπάτι ήταν καταπληκτικό και όλοι οι αναβάτες απόλαυσαν τη διαδρομή χωρίς κανένα πρόβλημα. Όπως και στο μονοπάτι της Βυτίνας, έτσι και στην holiTrail3Τρίπολη, δεν έλειψαν οι εθελοντές του Συλλόγου MTB Arcadia Club, του Σ.Α.Ο.Ο. και του Ερυθρού Σταυρού που βοήθησαν
ώστε να υπάρχει οργάνωση και να λειτουργήσουν όλα σωστά.

Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες από την Τρίπολη και φυσικά όλους, όσοι ήρθαν από άλλες πόλεις, όπως Σπάρτη, Καλαμάτα, Κιάτο στηρίζοντας τέτοιου είδους διοργανώσεις.
Όλα πήγαν τέλεια και πλέον ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον επόμενο αγώνα, στο μονοπάτι της Βυτίνας – A4 Trail, την Κυριακή 26 holiTrail4Ιουλίου.

Η απονομή έγινε στο χώρο των Αγίων Θεοδώρων, στην αίθουσα που μας παραχώρησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τρίπολης, τον οποίο και ευχαριστούμε για την υποστήριξη. Στον εξωτερικό χώρο, όπως προβλεπόταν από τη διοργάνωση, υπήρχαν σουβλάκια και μπύρες για όλους!
Τρέχουμε για να νικήσουμε, αλλά πάνω απ’ όλα το κάνουμε, για να περνάμε καλά!
holiTrail5Ευχαριστούμε όλους, όσοι έβαλαν τα δυνατά τους για να γίνει αυτός ο αγώνας, όλους τους συμμετέχοντες εντός και εκτός Αρκαδίας , τους εθελοντές που μας στήριξαν πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα και τέλος, ευχαριστούμε τον Δήμο Τρίπολης και τον Ερυθρό Σταυρό για την πολύτιμη παρουσία του.

 

Χρόνοι & Βαθμολογία.

∆ιοργάνωση
holiTrail6Arcadia MTB Club
Τρίπολη
30 Ιουνίου 2015

 

 

 

holiTrail2

Αφήστε μια απάντηση