1ο Τοπικό Πρωτάθλημα Κατάβασης MTB Αρκαδίας 2015

1_LDL_A4_trail_2015 (2)A4 Trail aka Rock & Bones Trail
1ος αγώνας
A4 Trail, Βυτίνα
Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Το πρώτο τοπικό πρωτάθλημα κατάβασης Αρκαδίας ξεκίνησε πολύ δυναμικά στο πανέμορφο και συγχρόνως πολύ τεχνικό μονοπάτι του Μαινάλου, Α4 DH Trail. Το μονοπάτι ήταν καθαρό, παρά τις βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών και το χώμα είχε την ιδανική υγρασία για 1_LDL_A4_trail_2015 (7)την καλύτερη πρόσφυση των ελαστικών. Οι διοργανωτές είχαν κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία σε θέματα σήμανσης, καθαρισμού και όλων των υπόλοιπων ενεργειών που προβλέπονται για τέτοιου είδους αγώνες. Επίσης, μεγάλη προσοχή έδωσαν στα επικίνδυνα σημεία, στα οποία υπήρχαν μέλη του Συλλόγου, εθελοντές και ο Ερυθρός Σταυρός.
Όλα πήγαν τέλεια, χωρίς κανένα σοβαρό τραυματισμό και ζημιές στα ποδήλατα. Οι συμμετέχοντες έμειναν ικανοποιημένοι και περιμένουν τον επόμενο αγώνα, στο μονοπάτι των Αγίων Θεοδώρων, την Κυριακή 28 Ιουνίου.
1_LDL_A4_trail_2015 (13)Η απονομή έγινε στον “Παραδοσιακό Ξενώνα – Σινόη” στη Βυτίνα, όπου περίμεναν σουβλάκια, μπύρες και μια μεγάλη και πολύ καλή παρέα. Τρέχουμε για να νικήσουμε, αλλά πάνω απ’ όλα το κάνουμε, για να περνάμε καλά!
Ευχαριστούμε όλους όσους έβαλαν τα δυνατά τους για να γίνει αυτός ο αγώνας, όλους τους συμμετέχοντες εντός και εκτός Αρκαδίας , τους εθελοντές που μας στήριξαν πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα και τέλος, ευχαριστούμε τον Ερυθρό Σταυρό για την πολύτιμη παρουσία του.

1_LDL_Aponomi_2015 (7)Διοργάνωση
Arcadia MTB Club

Τρίπολη
15 Ιουνίου 2015

 

The run…

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FebKtWmtHjc&sns=fb[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=K43Gs6RBfOw[/youtube]

1_LDL_Aponomi_2015 (9)

 

 

 

 

1_LDL_Aponomi_2015 (1)

 

 

 

 

 

1 - LDL_Xronoi_kai_Vathmologia_2015

Αφήστε μια απάντηση