Μονοπάτι Urban Trail ∆ολιανά – 3ος αγώνας

doliana1Μονοπάτι Urban Trail ∆ολιανά
3ος αγώνας
∆ολιανά
Κυριακή 18 Σεπτεµβρίου 2016
Ο 3ος αγώνας, του 2ου τοπικού πρωταθλήµατος κατάβασης Αρκαδίας, ολοκληρώθηκε doliana2µε επιτυχία στο καινούριο µονοπάτι των Άνω ∆ολιανών την Κυριακή 18.9.16. Το µονοπάτι ήταν όπως έπρεπε στο πρώτο section, µε σκαλοπάτια από κορµούς όπου το έκανε ιδιαίτερο.

Το δεύτερο κοµµάτι της διαδροµής περνούσε µέσα από το χωριό µε πολλά σκαλοπάτια, έντονες κλίσεις και αρκετό πετάλι. Οι διοργανωτές είχαν κάνει καλή προετοιµασία σε θέµατα σήµανσης, καθαρισµού και όλων των υπόλοιπων ενεργειών που προβλέπονται για τέτοιου είδους αγώνες. Επίσης, µεγάλη προσοχή έδωσαν στα επικίνδυνα σηµεία, στα οποία υπήρχαν µέλη του συλλόγου, εθελοντές και ο doliana3Ερυθρός Σταυρός.
Όλα πήγαν τέλεια, χωρίς κανένα σοβαρό τραυµατισµό και ζηµιές στα ποδήλατα. Οι συµµετέχοντες έµειναν ικανοποιηµένοι και περιµένουν τον επόµενο αγώνα, στο µονοπάτι των Αγίων Θεοδώρων aka Holy Trail, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016.
Η απονοµή έγινε στο κέντρο του χωριού στο καφέ “Ονειρολόγιο”. Όλοι οι αθλητές που παρευρέθηκαν έµειναν απόλυτα ικανοποιηµένοι µε τη διαδροµή που είχε αρκετές εκπλήξεις, δύσκολα περάσµατα και ανοιχτά κοµµάτια µε σκαλοπάτια όπου η ταχύτητα ήταν αρκετά doliana8µεγάλη.

Τρέχουµε για να νικήσουµε, αλλά πάνω απ’ όλα το κάνουµε, για να περνάµε καλά!
Ευχαριστούµε όλους όσους έβαλαν τα δυνατά τους για να γίνει αυτός ο αγώνας, όλους τους συµµετέχοντες εντός και εκτός Αρκαδίας, το καφέ “Ονειρολόγιο”, τους εθελοντές που µας στήριξαν πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, τον Ερυθρό Σταυρό για την πολύτιµη παρουσία του και τέλος ευχαριστούµε όλους τους κατοίκους του χωριού που αγκάλιασαν µε αγάπη τις προσπάθειές µας και φυσικά τον αγώνα.

Είµαστε σίγουροι ότι στο 3ο τοπικό πρωτάθληµα του 2017 το µονοπάτι των Άνω ∆ολιανών θα ενταχθεί και σίγουρα doliana9υπάρχουν εκπλήξεις!

 

 

 

 

3_LDL2_Vathmologia_2016 (1)

 

 

 

 

 

3_LDL2_Xronoi_2016 (2)∆ιοργάνωση
ΑΕΚ Τρίπολης
Arcadia MTB Club

Αφήστε μια απάντηση