72η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση.

Με επιτυχία έγινε το Σαββατοκύριακο 21/22 στο όρος Μαίναλο η 72η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση .
Η προσέλευση των ορειβατικών συλλόγων από όλη την Ελλάδα ήταν δυναμική , και σε μερικές περιπτώσεις είχε ξεκινήσει και από την Παρασκευή το απόγευμα .
Την οργάνωση της εκδήλωσης την είχε αναλάβει ο Ε.Ο.Σ Τρίπολης με συνδιοργάνωση τον Σ.Α.Ο.Ο , επίσης τεχνική υποστήριξη υπήρχε από το Δήμο Τρίπολης Δήμο Γορτυνίας  και Περιφέρεια Πελοποννήσου .
Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλάμβανε την προσέλευση των ορειβατικών ομάδων στην γραμματεία , καθώς έπρεπε να δηλώσουν ονόματα και να πάρουν κάποια αναμνηστικά δώρα .
Με το σούρουπο λοιπόν άρχισαν οι εκδηλώσεις παρευρισκομένων σχεδόν όλων των τοπικών φορέων της περιοχής .
Την επόμενη μέρα Κυριακή , έγινε η εκκίνηση προς Οστρακινα οι απαραίτητες ομιλίες στην κορυφή από τα μέλη της Ομοσπονδίας και μετά ακολούθησε η κατάβαση προς Λεβίδι , όπου έγινε και η λήξη της συγκεκριμένης διοργάνωσης .

Το γεγονός ότι για πρώτη φορά γίνετε η Π.Ο.Σ σε χαμηλότερα υψόμετρα είναι ένας από τους λόγους που έγινε στο Μαίναλο δηλώνει ότι ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσει αρκετός κόσμος την περιοχή του Μαινάλου και τα γύρω χωριά .
Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι μεγάλη προσπάθεια έδωσαν οι εθελοντές , αρκετοί από τους οποίους ήταν από την πρώτη μέρα έως την τελευταία , έτσι ώστε να βγει σε πέρας η Πανελλήνια αυτή διοργάνωση .

ΠΗΓΗ : Η ομάδα του Freeride.gr

Αφήστε μια απάντηση