Ο Πατρινός Νίκος Ανδρεόπουλος, πήρε μέρος στο Αρκαδικό Κύπελλο Downhill

You are currently viewing Ο Πατρινός Νίκος Ανδρεόπουλος, πήρε μέρος στο Αρκαδικό Κύπελλο Downhill

Στο Αρκαδικό Κύπελλο Downhill που έλαβε χώρα στους Αγίους Θεοδώρους της Τρίπολης και στην Βυτίνα, πήρε μέρος ο Νίκος Ανδρεόπουλος.

Ο Πατρινός ποδηλάτης συμμετείχε στην διοργάνωση, μετά από πρόσκληση που δέχτηκε από την Arcadia MtB Club, αποφασίζοντας μάλιστα να αγωνιστεί σε όλους τους αγώνες του Κυπέλλου, σε ένα αγώνισμα όπως είναι το downhill που είναι κάτι πρωτόγνωρο γι’ αυτόν.

Κι όμως. Στον πρώτο αγώνα κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση, ενώ την Κυριακή που πήρε μέρος στον δεύτερο αγώνα της Βυτίνας δεν τα πήγε άσχημα, αφού τερμάτισε δεύτερος.

«Στον αγώνα της Βυτίνας ένα λάθος μου κόστισε πιθανότατα την πρώτη θέση και έτσι περιορίστηκα στην δεύτερη, φτάνοντας στον τερματισμό ύστερα από γρήγορη οδήγηση» τονίζει ο Νίκος Ανδρεόπουλος μιλώντας στο patrasevents.gr.

“Είναι μία νέα εμπειρία ουσιαστικά για μένα οι αγώνες αυτοί. Μέχρι ώρας είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις επιδόσεις μου, αφού παραμένω στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, ενώ εκκρεμούν δύο ακόμα αγώνες για να ολοκληρωθεί η διοργάνωση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την υποστήριξη την ELECTRIC REV BY HELMA αλλά και τον υπέροχο ξενώνα Σινόη στη Βυτίνα που με φιλοξένησε. Το μέρος σε γενικές γραμμές είναι υπέροχο και προτείνω σε κάθε Πατρινό και μη, να επισκεφθεί και να περάσει ένα μαγικό Σαββατοκύριακο γεμάτο δραστηριότητες”.

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: patrasevents.gr

Αφήστε μια απάντηση